Automotive Car DW3 SPEZIAL LIGHT0737.222.233
 

DW3 SPEZIAL LIGHT

lubrifianti industriali   uleiuri pentru protectie anticoroziva

MULTICOR DW 3 SPEZIAL LIGHT patrunde adanc si indeparteaza apa si umiditatea. In acelasi timp suprafata piesei este acoperita de un strat foarte subtire protector, transparent si coerent.

MULTICOR DW 3 SPEZIAL LIGHT indeplineste lista Bosch a produselor negative in ceea ce priveste componentele care contin aromatice.

Produsul este folosit pentru uscarea partilor mici umede si partilor groase fabricate pentru a evita petele cauzate de picaturile de apa. MULTICOR DW 3 SPEZIAL LIGHT este folosit pentru a conserva suprafata pe perioada unor depozitari interne si pentru transporturi in conditii climatice Centrale Europene cu o valoare uzuala.

Datorita excelentei sale capacitati de penetrare MULTICOR DW 3 SPEZIAL LIGHT poate fi folosit de asemenea pentru conservarea pieselor gaurite.

MULTICOR DW 3 SPEZIAL LIGHT se aplica ca atare prin imersie, sprayere sau manual (ex.: prin pensulare).

Alte Produse Recomandate

DW 2 PLUS

MULTICOR DW 2 Plus este un ulei de protectie impotriva coroziunii cu proprietati dewatering pentru componente metalice care au fost tratate cu agenti aposi sau uleiosi de prelucrare a metalului care astfel pot fi indepartati in mare masura. In acelasi timp...

DW 2 SPEZIAL

MUTLICOR DW 2 SPEZIAL este un ulei cu o excelenta protectie impotriva coroziunii pentru masini si unelte ce sunt folosite sau depozitate in afara. Protejeaza deasemenea impotriva apei sarate si influentelor chimice. Produsul se aplica in stare lichida, devenind o...