Automotive Car DW 2 SPEZIAL0737.222.233
 

DW 2 SPEZIAL

lubrifianti industriali   uleiuri pentru protectie anticoroziva

MUTLICOR DW 2 SPEZIAL este un ulei cu o excelenta protectie impotriva coroziunii pentru masini si unelte ce sunt folosite sau depozitate in afara. Protejeaza deasemenea impotriva apei sarate si influentelor chimice. Produsul se aplica in stare lichida, devenind o pelicula ceroasa cu o mare putere de patrundere, pe masura ce se usuca. Pelicula este rezistenta la temperaturi cuprinse intre -40 si + 80 C.

In stare lichida MULTICOR DW 2 SPEZIAL patrunde dincolo de umiditate de la suprfata indepartand si prevenind rugina. Produsul nu ataca metalul, plasticul, lacul, dar nici cauciucul si fibrele textile.

Poate fi folosit pentru lanturi, protejeaza carburatorul suspensiile motorului.

Produsul este folosit si la ingrijirea si protectia anticoroziva a cablurilor. Cand este aplicat in stare lichida acesta penetreaza cablul si indeparteaza umiditatea, astfel cablul este protejat din interior impotriva coroziunii.

MULTICOR DW 2 SPEZIAL se foloseste in spatii deschise sau in camere foarte bine ventilate. Produsul se aplica cu pensula, prin scufundare sau sprayare.

Degresarea se poate face cu solventi uzuali sau cu substante de curatat apos-alkaline.

Alte Produse Recomandate

DW 2 PLUS

MULTICOR DW 2 Plus este un ulei de protectie impotriva coroziunii cu proprietati dewatering pentru componente metalice care au fost tratate cu agenti aposi sau uleiosi de prelucrare a metalului care astfel pot fi indepartati in mare masura. In acelasi timp...

DW3

MULTICOR DW 3 este folosit ca ulei de protectie impotriva coroziunii pentru componente metalice care au fost tratate cu agenti aposi sau uleiosi de prelucrare a metalului care astfel pot fi indepartati in mare masura. In acelasi timp suprafata partii metalice...